Akutthjelp etter åpningstid:  +47 62 45 63 00

Butikken

I butikken har vi et stort utvalg av mat og utstyr til hunden og katten din. Vi fører kjente merker som Royal Canin, Eukanuba, Hill’s. Specific, Vom&Hundemat med flere.

Frossenfôr
Vi har produkter fra både VomogHundemat og Provit.
Godbiter
I butikken vil du finne et bredt sortiment av forskjellige godbiter til hund og katt, samt en rekke godbiter til dyr med spesielle behov, lidelser og sykdommer.
Normal- og spesialfôr: tørr- og våtfôrdietter
Vi har et godt utvalg av normal- og spesialfôr til hund og katt fra Hill’s, Royal Canin, Eukanuba og Specific. Kom gjerne innom slik at vi kan finne et fôr som er tilpasset ditt kjæledyr.
Pleieprodukter
Vi har en rekke pleieprodukter til forskjellige behov som har blitt kvalitetssikret av oss. Du vil finne produkter for hud og pels, poter og klør, mage/tarm, tannhelse, sårbehandling, samt kosttilskudd og feromoner. Vi vil hjelpe deg å finne de produktene som passer for dine behov.
Potesokker og hundedekken
Vi har jaktdekken, kondomdress og forskjellige varmedekken fra Non-Stop, samt bodyer og et godt utvalg av potesokker til hunder og katter i alle størrelser.
Tilbehør
Hos oss vil du finne et stort utvalg av rekvisita til forskjellige behov. Her har vi alt fra leker til turtilbehør. Ta gjerne med hunden din om du skulle ønske et halsbånd, sele o.l., slik at vi kan hjelpe deg å finne den størrelsen og modellen som passer best til din firbeinte venn.