Akutthjelp etter åpningstid:  +47 62 45 63 00

Har du husket å forsikre dyret ditt?

Som et høyt elsket familiemedlem vil vi gjerne at hunden vår holder seg frisk og rask så lenge som mulig. Men som med oss tobeinte, rammes dessverre våre firbeinte venner også av sykdom og skader fra tid til annen.

I motsetning til deg, er ikke hunden din dekket av det offentlige helsevesenet. Det betyr at det er du som hundeeier som må betale for behandling hos veterinær dersom hunden blir syk eller skadet.

Man vet aldri hva som kan skje. Valper er spesielt utsatte for uforutsette hendelser, alt fra å svelge en sokk til å bli bitt av en huggorm. Jo eldre hunden din blir, desto større er sannsynligheten for aldersbetingede sykdommer. Et veterinærbesøk kan bli dyrt, spesielt hvis du må få akutt hjelp i helgene eller på nattestid, eller trenger henvisning til spesialist.

Det finnes mange fine forsikringer der ute om kan velge mellom. Nedenfor finner du en liste over de vanligste dyreforsikringene:

– Agria
– Fremtind
– If
– Tryg
– Gjensidige

Del dette

Lær mer om dyrene

Husker du Grommit?

I 2018 fikk Grommit en akutt allergisk reaksjon som endte med alvorlig pyodermi. Han kom daglig til klinikken for behandling, og overlevde heldigvis dette grusomme

Reise med kjæledyr

Skal du ha med dyret til utlandet på ferie? Da er det viktig å huske på reglene som gjelder. Kontakt veterinæren i god tid før